Donderdag 1 november

Vanmorgen werd ik wakker met de ochtendzon boven de skyline van Delft. Na de yoga, het ontbijt en de douche kreeg ik om 10 uur de eerste chemo gift aangehangen, een mooi blauw kleurtje dit keer, waar ook mijn urine en tranen blauw van kunnen kleuren (cool!). Een half uur later kreeg ik de tweede, die was gewoon doorzichtig. Dat was het voor vandaag, de komende 4 dagen krijg ik steeds dezelfde doseringen als vandaag.

Er wordt weinig verwacht van de bijwerkingen, de eerste dagen, dus ik vermaak me prima met tv kijken, haken, puzzelen, lezen en bezoek. En met het verplegend personeel van het werk houden.

De eerste kaarten zijn alweer binnen en kleuren mijn kamer meteen een stuk vrolijker!
Afgelopen zaterdag ben ik thuis begonnen met haken aan een deken voor Stijn. Ik heb mezelf uitgedaagd om deze vóór mijn ontslag over een week of 5 klaar te hebben. Dus ik ga maar weer eens aan het werk!