Bericht van Dennis

maandag 18 november 2019

Dag 312

Er is nog niet veel nieuws te melden. Annemiek vecht voor haar leven. met hele, hele kleine stapjes worden de waarden die men kan meten wat beter: bloeddruk, vocht, leverwaarden, ademhaling. Ze ligt nog steeds aan de beademing en krijgt continue dialyse.


De slaapmedicatie is gestopt. Hopelijk wordt ze binnenkort wakker. Dat proces kan een aantal dagen duren. Daarna pas kan worden gezien in hoeverre de hartstilstand haar hersenen heeft aangetast.Ik hoop met alles in mij, en met alle mensen om mij heen, dat zij weer opknapt. We missen haar meer dan ik kan uitleggen.

Ik ben iedere dag bij haar. Iedere dag houd ik haar hand vast en vertel ik wat ze allemaal heeft moeten missen. De simpelste kleine dingetjes. Zoals we altijd de dag bespraken aan tafel of ’s avonds op de bank. Misschien krijgt ze er iets van mee.Ik kan niet wachten om haar weer in haar ogen te kunnen kijken, haar te kunnen knuffelen en te zeggen dat alles goed komt

2 antwoorden op “Bericht van Dennis”

  1. Heel veel sterkte!!en condeleances van Hans en Rita Edelenbos,voor de komende tijd en de toekomst die voor jullie ligt

Reacties zijn gesloten.