Blog, maandag 15 oktober.

Ik zou eigenlijk allang moeten slapen, want het is bijna half één ’s nachts, maar we hebben zo’n leuke dag gehad dat ik het toch nog even wil delen.

Ik werd vanmorgen laat wakker, gewekt door de verpleegkundige die bloed kwam afnemen. Katja was al bezig met yoga en ik ben snel in een joggingbroek gesprongen, heb mijn matje erbij gepakt en de rest van de les meegedaan.

Na het ontbijt kregen we van het 25-jarig bruidspaar Hans en Margaret taart bij de koffie, heerlijk! Ze vonden de hartjesslinger die we de avond ervoor nog snel gehaakt hadden en door de nachtdienst in hun kamer hadden laten ophangen erg leuk.

Toen mijn bloeduitslagen binnen waren kwam de arts vertellen dat mijn witte bloedcellen gestegen waren. Het was nog maar een héél klein beetje (van 0.1 naar 0.26), maar het begin is er! Die herfstvakantie thuis lijkt gewoon te gaan lukken!

Op het avondbezoekuur kwam heel bijzondere visite mee met DennisStijnFloor en Cato. Geïnspireerd door de live muziek die ons vorige week werd aangeboden door het ziekenhuis, kwamen Marcel, Jan en Daan (en mijn lief) van sweatypants om ons te trakteren op een unplugged huiskamerconcert!
Het was zó leuk, mooi, gezellig en intiem
We hebben er allemaal heel erg van genoten!

Toen iedereen weer weg was en onze collega patiënten naar bed waren, hebben Katja en ik nog een ‘biertje’ gedeeld, om nog even na te genieten van de leuke dag. Inmiddels is het kwart voor één en keek er net al een zuster met een opgetrokken wenkbrauw om de hoek van mijn gordijntje. Het is de hoogste tijd om te gaan slapen.

Welterusten allemaal en vergeten jullie niet om het bericht van Katja, dat ik eerder vanavond heer heb gepost, massaal te delen?