Zondagavond 14 oktober 2018

Het weekend is alweer bijna voorbij, we hebben het weer overleefd! Als we hier niet doodgaan aan leukemie, dan is het van de verveling in het weekend.
Toch viel het dit weekend eigenlijk wel mee. Katja begon de zaterdag nog een beetje gammel door de vrijdagavond koorts, dus we hebben de yoga maar achterwege gelaten. Later op de dag hebben we nog wel even gefietst. Ik weer op mijn aangepaste fiets, want op een zadel zitten is op dit moment ongeveer de minst aantrekkelijke activiteit die ik kan bedenken. Op zondag zijn we de dag wél weer gestart met yoga.

Er was niet zo heel veel visite dit weekend, maar het bezoek dat kwam was wel heel gezellig. We hebben gezellige spelletjes gedaan en veel gelachen. Katja en ik hebben ook onze all-time-favourite YouTube filmpjes met elkaar gedeeld en er voor de zoveelste keer keihard om gelachen. Als mensen nog suggesties hebben voor héél leuke filmpjes, horen wij het graag!

Medisch gezien valt er weinig nieuws te vertellen. Er is niet echt veel verandering in mijn situatie. Wat pijn deed, doet nog steeds pijn. Van de bacterie heb ik geen last, afgezien van de latex handschoenen die ik daardoor de halve dag moet dragen (wat ik steeds vergeet). Morgen worden mijn bloedwaarden weer bepaald en weten we of er al weer wat cellen opkomen. Ik verwacht nog wel een transfusie trombocyten, want er verschijnen weer allerlei onverklaarbare blauwe plekken…

Vanmiddag heeft Cato maar weer eens een zwemdiploma in de wacht gesleept. Ik ben de tel een beetje kwijt, maar het is denk ik nummer 18. Jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar ik ben supertrots op mijn meisje!

Vanavond kijken Katja en ik traditiegetrouw (alles wat we vaker dan één keer doen, noemen we voor het gemak maar traditie) naar Boer zoekt vrouw, Dit was het nieuws en Zondag met Lubach. Er staat al een tas met chips, chocola, koekjes, popcorn en bananen klaar, want we weten van te voren nooit waar we trek in krijgen. Tijdens het tv kijken ga ik proberen nog even een slinger in elkaar te flansen om op te hangen voor onze buurman hier, die morgen 25 jaar getrouwd is én op deze feestelijke dag zijn eigen stamcellen terugkrijgt!

Dat was het weer even voor nu, fijne zondagavond allemaal!