Blog, vrijdag 13 september 2019

Dag 246

Uitslag echo
Vandaag mocht ik om 12 uur voor een echo van de nieren en voor aanvullend bloed- en urineonderzoek nog even heen en weer naar Leiden.
De dokter heeft zojuist terug gebeld. Op de echo is gelukkig niets afwijkends te zien. Daarmee zijn alvast een aantal enge dingen uitgesloten. Hoera!

De labuitslagen duren wat langer. Als daar morgen al meteen hele bizarre dingen in gevonden worden, wordt de dienstdoende hematoloog daarvan op de hoogte gesteld en word ik meteen gebeld. Als dat niet zo is belt mijn eigen arts me begin volgende week met de uitslagen.

Waar we nu op hopen is dat:
* het kelderen van de bloedplaatjes en mijn Hb komt door het gevecht van de T-cellen, die mijn laatste restje bloed er aan het uitgooien zijn
* uit de labuitslagen blijkt dat ik een urineweginfectie heb, die de koorts en de stijging van de nierwaarden verklaren en wat waarschijnlijk met een kuur weer op te lossen is.

Met die gedachte ga ik nu redelijk rustig het weekend in, met morgen een superleuke dag voor de boeg.
De verpleegkundigen van de hematologie poli hebben ons gezin opgegeven voor een Droomdag, die wordt aangeboden door www.stichtingdroomdag.nl en dat gaat morgen gebeuren in Zeewolde!
Wat we gaan doen is nog een verrassing, maar we moeten in ieder geval zwemspullen meenemen ?
En het leuke is dat Katja en haar gezin er morgen ook zijn! We hebben er heel veel zin in!❤

Eén antwoord op “Blog, vrijdag 13 september 2019”

Reacties zijn gesloten.