Blog vrijdag 28 juni 2019

Dag 169

Het gaat de laatste tijd eigenlijk best goed. En daardoor kom ik ook weer ergens en doe ik ook weer wat. Even een uurtje naar het strand, na het eten op een hete dag. Of op de fiets een boodschap doen in de stad. Heerlijk dat het weer kan! Ook ben ik twee avonden meegelopen met de avondvierdaagse, deels in de rolstoel en deels wandelend.
De strenge regels vanuit het ziekenhuis zijn iets versoepeld, waardoor ik bijvoorbeeld wel weer een avondje naar de bioscoop mocht. En ook uit eten of iets drinken in de stad kan weer wat makkelijker.

Een week of twee geleden ben ik voor het eerst binnen gelopen bij inloophuis Debora in Delft. En wat een warm bad is dat! Wat een fijne mensen werken daar vrijwillig als gastvrouw/-heer of geven er workshops etc. Ik ben er inmiddels al geweest voor een heerlijke voetmassage en voor yoga. Vanmorgen was ik er met Irene, om een kunstwerk met schelpen te maken. Heel gezellig om samen lekker bezig te zijn.

Ook ben ik twee weken geleden begonnen met oncologische fysiotherapie. Het is twee keer per week keihard werken en best confronterend om te ervaren hoe slecht mijn lijf er aan toe is. Maar de enorme spierpijn na een klein uurtje trainen laat me weer voelen dat ik leef en aan het opbouwen ben!

Volgende week donderdag ga ik weer naar Leiden voor een beenmergpunctie, die dient als uitgangspunt voor de volgende behandeling, de week erna. Op 9 juli is de DLI (donor lymfocyten infusie), waarbij ik de T-cellen van mijn broer, die zo belangrijk zijn voor mijn afweer en voor het vernietigen van mijn eigen laatste beetje bloedcellen, via een infuus krijg toegediend. Een spannende tijd weer voor de boeg, maar ook veel om van te genieten en naar uit te kijken!

Eén antwoord op “Blog vrijdag 28 juni 2019”

  1. Goed joh,zo voel je je weer meer betrokken bij alles en iedereen.
    Heel veel sterkte op 9 juli!!
    groetjes Rita

Reacties zijn gesloten.