Blog, dinsdag 14 mei: Mijlpaal!

Ik heb voor het eerst gel in mijn haar gedaan vandaag! ? Oké, je ziet er weinig van, maar ipv plat naar voren is het nu een soort van kapsel! Hoera!

Verder ben ik een maand geleden begonnen met het aanleren van twee nieuwe vaardigheden, namelijk gitaarspelen en Spaanse les. Dat van die gitaar wilde ik al heel lang en nu ik toch weinig zinvols kan doen leek dit me hét moment om het te leren. Na een week oefenen bleek echter dat, 3 maanden na zware chemo en bestraling juist níet hét moment is. Mijn vingertoppen zijn, ook zonder gitaarspelen, heel gevoelig, droog en nét niet kapot. Gitaarspelen bleek daarbij niet te helpen. Dus daar wachten we nog een tijdje mee. Maar Marcelzonderfacebook, dankjewel voor de eerste lessen!
De Spaanse les hou ik wél vol; elke dag oefen ik een half uur met de app Duolingo. Superleuk om te doen en ik hablo inmiddels een aardig woordje espanol!

Nou, dat was het weer. Nu ga ik buitenspelen in de zon met Pauline
Oja, en het gaat goed met me hoor (dwz goed voor dummies dan, he) ?

Op de achtergrond staat subtiel de strijk al sinds een week. Zó goed voel ik me nou óók weer niet…