Vrijdag 14 december 2018

Ontslagen!

Ik heb het laatste nachtje heerlijk geslapen in het Haga en werd wakker met een versierde kamerdeur. De nachtdienst had me niet wakker willen maken, maar wilde me op deze manier toch nog gedag zeggen. Heel lief.
In de ochtend heb ik al mijn spullen ingepakt en visite gehad. Ook kreeg ik nog één laatste bloedtransfusie, voor de zekerheid en daarna mocht het infuus eruit! 
Na de lunch heb ik nog snel wat laatste afscheidscadeautjes gehaakt en toen nog één keer meegedaan met de sportclub. Bij wijze van afscheid had de fysiotherapeut een fles alcoholvrije Prosecco meegenomen en hebben we met z’n allen geproost op elkaars gezonde toekomst.
Inmiddels waren Dennis en Floor binnen en hebben we een laatste keer afscheid genomen van alle lieve verpleegkundigen. 
Onderweg naar buiten heb ik de apotheek nog beroofd en inmiddels zijn we bíjna home, sweet home❤