Zondagavond 25 november, 23.30 uur

Na een heerlijk weekend thuis, ben ik vanavond door Stijn weer teruggebracht naar mijn tweede thuis, kamer 27 in het Haga.
Zaterdagochtend was Dennis me al vroeg komen ophalen in het ziekenhuis en de rest van de dag heb ik genoten van lekker thuis zijn. Geen bijzondere dingen, maar gewoon lekker op mijn eigen bank hangen, poes op schoot en de kinderen die in en uit liepen van scouting, naar baantjes en de stad om te shoppen.

Cato vertrok ’s middags voor een nachtje slapen bij scouting. Ze kon een kookinsigne verdienen en de ouders waren daarvoor uitgenodigd om aan te schuiven aan het diner, dat ingekocht, bereid en uitgeserveerd werd door de scouts. Het was niet erg verstandig voor mij om daarbij te zijn, dus ging Dennis er samen met Floor naartoe. Stijn moest ’s avonds nog even werken, dus ik was twee uurtjes alleen thuis, maar met buurvrouw Christa paraat als achterwacht.

Toen iedereen, behalve Cato, weer thuis was hebben we een gezellig zaterdag avondje gehouden met het jaren 80 programma van Linda de Mol op tv en met bitterballen en Radler 0.0 op tafel. Heerlijk!
’s Avonds ben ik lekker in mijn eigen bedje gekropen met mijn lief, zonder afscheid te hoeven nemen. En ’s nachts maar één keer gedesoriënteerd wakker geworden.

Vanmorgen met zijn viertjes weer aan het ontbijt en om 13.00 uur kwam ook Cato weer thuis. We hadden al een hele tijd geleden kaartjes gekocht voor de Ernst & Bobbie Sinterklaasshow hier in de buurt, georganiseerd door de Jumbo. Tot het laatst toe heb ik getwijfeld of ik mee zou gaan. Ik moest van de artsen drukte en grote groepen mensen vermijden en dan vooral kinderen. Als ik dus érgens niet moest zijn was het wel bij de Ernst en Bobbie sinterklaasshow…
Ik neem alle adviezen van de artsen steeds heel serieus en zeker als het om mijn veiligheid gaat. Maar ja, ik keek ook ontzettend uit naar een gezellig middagje lachen, dus met een mondkapje voor en wat aanpassingen hebben we het erop gewaagd. De eigenaar van de Jumbo heeft ontzettend lief met ons meegedacht en er voor gezorgd dat we niet in de drukke wachtrij hoefden te staan en had plaatsen gereserveerd, waardoor ik niet tussen de mensenmassa in zat. Ook mochten we na afloop van de show nog even backstage voor een meet en greet met onze helden. Het was echt superleuk!

Toen we goed en wel terug naar huis gewandeld waren, was het al weer tijd voor Cato om naar zwemmen te vertrekken. Vandaag konden er weer twee diploma’s behaald worden, dus ook dat was iets waar ik graag getuige van wilde zijn. Ik hoefde ook hier niet in de drukte op de tribune te zitten, maar mocht beneden aan de rand van het bad kijken. Zo fijn, al die mensen overal, die zo met ons meedenken en er alles aan doen om het allemaal wat makkelijker te maken voor ons!

Nadat Cato ontzettend haar best had gedaan en een diploma en een certificaat in de wacht gesleept had, zijn we weer naar huis gefietst en hebben we lekker gegeten met z’n vijven. Als toetje voor een heerlijk weekend hebben we nog naar de film Het paard van Sinterklaas gekeken en toen was het tijd om me weer te melden in Den Haag.

Het is inmiddels de hoogste tijd om mijn ogen dicht te doen, ik zal vast prima slapen vannacht! Het was een heerlijk weekend en iedereen die daaraan heeft bijgedragen; heel erg bedankt!