Zaterdagavond 6 oktober 2018.

Ik kreeg vanmiddag en vanavond twee keer een hoge koorts aanval. De eerste keer kreeg ik het al erg koud tijdens een transfusie, en tijdens mijn bezoek. Jeff van Mooie herinnering op papier en Patricia hadden echt een ontzettend mooi, dierbaar en zelf getekend cadeau voor me meegebracht. Ik was er helemaal van in tranen. Heel erg bedankt voor deze prachtige tekening!

Toen zij vertrokken en mijn broer Gerard en nichtje Femke binnen kwamen, kreeg ik het al snel heel koud. Meteen naar bed gegaan met 3 dekens, 2 mutsen op, dikke sokken en een hotpack. En weer aan het infuus voor antibiotica en de paracetamol. Ook moest er bloed afgenomen worden, maar omdat mijn aderen normaal al moeilijk te prikken zijn, de chemo niet helpt en door de kou de aderen nog eens extra dicht gingen zitten, was dat nogal een project. Het lukte ook maar half en ze weten niet goed wat de oorzaak is.
En halfuur later ging het weer beter en ben ik met DennisFloor en Cato, die net binnen kwamen, weer naar de huiskamer gegaan. Gerard en Femke gingen naar huis en ik was erg blij dat ze al die tijd bij me zijn gebleven!

Samen met Katja hebben we een tijdje een spelletje zitten doen, totdat ik het weer heel koud kreeg. Gauw terug naar de kamer en hetzelfde ritueel nog eens beleefd. Toen het weer wat beter ging zijn, Dennis en de meiden naar huis gegaan.
Inmiddels gaat het weer, is iedereen naar huis en lig ik doodmoe in bed na te zweten. Ik was blij dat er tijdens allebei de aanvallen lieve, bekende gezichten om me heen waren. Maar het was wel erg jammer van de bezoeken, waar ik me erg op had verheugd.

Hopen dat het vannacht rustig blijft en dat ik normaal kan slapen. En dat het morgen weer beter gaat.

Welterusten allemaal ?