dinsdag 18 september 2018

Blog, dinsdag 18 september 2018
Vanmorgen, toen ik mijn vlog maakte, had ik mijn beenmergpunctie net achter de rug en toen was het nog de bedoeling dat ik in de middag een ruggenmergpunctie zou krijgen. Voorwaarde daarvoor was wel dat ik voldoende trombocyten (bloedplaatjes, die zorgen voor de bloedstolling) in mijn bloed moest hebben. Ik heb gisteren twee zakjes gekregen en vanmorgen nog twee, maar mijn lijf blijft de vreemde cellen afbreken, waardoor de opbrengst nihil is. En dan is het te gevaarlijk om een ruggenmergpunctie te doen, dus dat gaat niet door.
Het goede nieuws is dat mijn lijf weer verse rode bloedcellen aanmaakt, daar zit een stijgende lijn in. Nu de rest van de bloedwaarden nog.

17.30 uur. De dokter is net geweest. Hij had geen goed nieuws. De chemo heeft niet gedaan wat hij had moeten doen en dat is geen goed teken. Er zijn wel minder slechte cellen dan toen ik binnen kwam, maar alles had nu weg moeten zijn. De leukemiecellen reageren dus niet optimaal op de chemotherapie.
Ik ga dus niet naar huis, morgen begint de tweede kuur.
Wat het óók betekent, is dat ik sowieso donorstamcellen nodig heb. Dus alsjeblieft lieve mensen, meld je alstublieft aan bij
https://www.matchis.nl/
Ik smeek het jullie.

Ik heb het heel erg nodig dat iedereen positief blijft en overtuigd blijft van mijn genezing.
En verder ben ik er even heel stil van…

Eén antwoord op “dinsdag 18 september 2018”

  1. Hartjes en heel veel positieve gedachte stuur ik jullie kant op.

    Volgens mij zit ik in Rijswijk redelijk op de lijn tussen het haga en jullie huis. Ik stuur het twee kanten op.

Reacties zijn gesloten.