Blog, dinsdag 25 september 2018

Blog, dinsdag 25 september 2018

Vandaag krijg ik van 11.00 tot 14.00 uur de laatste gift van deze chemokuur. Dan zit het er weer in.
Mijn handen, voeten, oren en gezicht worden steeds pijnlijker en meer opgezwollen, als bijwerking van de chemo. En mijn ogen zijn uitgedroogd en pijnlijk. Ik krijg nu extra oogdruppels en prednison erbij om de pijn te verlichten. Ik lig in het donker en met mijn zonnebril op, anders kunnen mijn ogen niet open. En om dan toch nog te kunnen zien wat ik typ zet ik mijn leesbril ook nog bij op 
Ik heb nog steeds geen eetlust, maar probeer wel steeds iets te eten.
Verder voel me wel goed, ik kan alleen niet zoveel, omdat mijn handen en ogen niet willen, dus lezen, tv kijken, haken etc. zijn allemaal geen opties. Dat maakt het een beetje saai. Hopen dus dat alle medicatie snel helpt.
Ter vermaak voor jullie een foto van mijn brillen-oplossing van vandaag 
De foto van Katja en mij, onder een dekentje op de bank, is van eergisteren. Toen zaten we als een soort Waldorf en Stadler uit de muppetshow commentaar te leveren op de tv programma’s en op al het verplegend personeel