Blog donderdag 5 september

Dag 238

Wat een gezellige ochtend in het LUMC! Eerst met Katja een beauty workshop gevolgd, aangeboden door stichting Look good – feel better. We zagen er na de workshop allebei uit alsof er niks met ons aan de hand is. Katja voelt zich inmiddels ook wel zo’n beetje zoals ze eruit ziet. Het gaat heel goed met haar. Het was zó fijn om haar eindelijk weer te zien ❤

Na de workshop hebben we nog even samen geluncht in het ziekenhuis en toen ging Katja weer naar huis. En ik met Dennis naar mijn wekelijkse controle afspraak op de poli.

Ik zelf denk, als ik deze foto zie dat ik me graag zou willen voelen zoals ik eruit zie. Maar daar is nog niet echt sprake van. Ik voel me gelukkig al wel weer véél beter dan vorige week. Slapen gaat door de prednison nog steeds niet zo best. Dus mijn energie is niet veel waard. Maar eten gaat weer wat beter. Ik heb ook voor het eerst in 5 weken weer wat brood weg kunnen krijgen. Ik merk dat dat veel goed doet voor mijn lijf. En ook de fysio heb ik gisteren weer voorzichtig opgepakt.

Mijn bloedcellen blijven redelijk stabiel en de dokter had verder weinig nieuws te vertellen. Ze belde net nog even na, met de laatste bloeduitslagen die iets zeggen over mijn leverwaarden. Die zijn stabiel, vergeleken met vorige week, sommige waarden zijn ietsje verbeterd. Ik had gehoopt dat de waarden allemaal echt aanzienlijk verbeterd zouden zijn en de dokter zei ook dat dat natuurlijk het mooiste geweest was.
Maar het feit dat het stabiel is gebleven na het verlagen van de dosering prednison vond ze ook al een goed teken en daarom mag de dosering vanaf nu weer gehalveerd worden tot de volgende week. Dan heb ik weer controle en als de dosering dan wéér omlaag mag, ben ik over 2 weken misschien van de prednison af en kan ik weer normaal slapen. Yeey! We gaan het zien.

Eén antwoord op “Blog donderdag 5 september”

Reacties zijn gesloten.