Woensdag 9 januari, deel 2

Dag -1

Het is achter de rug voor vandaag! Gerard heeft ruim 405 miljoen stamcellen afgestaan voor mij (er blijken 5 miljoen stamcellen nodig te zijn per kilo zus ?) en daarna nog een paar miljoen voor onderzoek van leukemie bij babies. (Had ik vandaag al voldoende vaak gezegd dat mijn broer een held is?!) ❤

De bestraling ging ook goed. Het lukte me om 45 minuten doodstil te liggen zonder in paniek te raken, waar ik toch ook weer trots op ben.
Op dit moment heb ik wat hoofdpijn (maar met paracetamol goed te doen) en voelt mijn lijf echt energieloos, ik ben niet slaperig, maar mijn lijf is gewoon heel moe.

Er is mij nog wel beloofd dat ik in ieder geval heel pijnlijke speekselklieren ga krijgen straks, daarvoor moet ik zoveel mogelijk op snoepjes sabbelen. En de kans is daarnaast groot dat ik die snoepjes allemaal weer ga uitkotsen in de loop van de dag, vanwege te verwachten misselijkheid.

We gaan het zien, het is zoals het is. Voorlopig ben ik heel blij dat dit deel klaar is. 
Ik ben mijn allerliefste broer eeuwig dankbaar voor het mooist denkbare geschenk dat hij mij vandaag en morgen geeft: een kans op een langer leven zonder leukemie.
Ik hou van jou, lieve broer! ❤