28 augustus

Vandaag, dinsdag 28 augustus, in een notendop:
Gisteren moeilijk in slaap gekomen, maar uiteindelijk wel goed geslapen, alleen een beetje kort. Vanmorgen was mijn stresslevel nog steeds even hoog, maar gelukkig bleef Miranda nog wat langer bij me. Dennis was net op tijd om erbij te zijn toen de chemo werd gestart. Na een uurtje werd ik misselijk, maar een glas cola bleek de uitkomst. Nog wat later was ik doodmoe, maar ik wilde niet slapen omdat dat weer een slapeloze nacht oplevert. Na twee uur geeuwen en knikkebollen werd mijn avondeten gebracht en hoewel ik van te voren écht geen trek had, heb ik braaf en met smaak mijn bord leeggegeten. En dat deed veel goed! Nu voel ik me weer prima en heb weer praatjes. Mijn slaapmaatje voor vannacht is er inmiddels, dus ik ga nog even een spelletje doen met Petraen daarna kussengevecht. Welterusten lieve mensen! Bedankt voor al het liefs dat mijn kant op komt!
En let u even op mijn nieuwe t-shirt?

 

Het t-shirt dat ik heb gekregen van een lieve, jonge held is overigens te koop via een pb naar https://m.facebook.com/F.ckC.ncer/
Of mail naar fight-cancer@outlook.com
De opbrengst gaat naar Kika! Dus doe dat ook vooral!